TopSkills Academy voorziet opleidingen voor chauffeurs en logistieke medewerkers. Standaard bieden we opleidingen in vakbekwaamheid Code 95, chauffeursopleidingen en opleiding interne transportmiddelen aan. Opleidingen op maat zijn steeds mogelijk. Onze ervaren docenten staan borg voor interessante trainingen waarbij we nastreven om onze cursisten op een aangename wijze kennis te laten absorberen. Onze opleidingen evolueren steeds mee met de veranderende voorschriften.

De meerwaarde van de TopSkills Academy

Je bedrijf is wettelijk in orde?
De TopSkills Academy zorgt ervoor dat je bedrijf altijd wettelijk in orde is inzake personeelsbekwaamheid en veiligheid.

Lager verbruik en minder schadegevallen
Onze academie legt de nadruk op ‘eco- en preventie-attitude’. We creëren een bewustzijn bij jouw werknemers met het oog op een reductie van verbruik en schadegevallen.

Investeren in je eigen werknemers
Door te investeren in je eigen werknemers verbeter je de interne workflow en de kwaliteit van jouw diensten en producten.

Betere basiskennis
In de TopSkills Academy kunnen jonge werknemers hun basiskennis opdoen en ervaren werknemers hun basiskennis opfrissen. Hierdoor zijn al je werknemers steeds mee met de nieuwste ontwikkelingen en veiligheidsvoorschriften.

Multifunctionele weknemers
We leiden multifunctionele werknemers verder op met praktische vaardigheden, zodat zij voor meerdere taken inzetbaar zijn. Dit creëert niet alleen een efficiëntere inzetbaarheid van jouw werknemers, maar ook een hogere tevredenheid omwille van variatie in de job.

Vakbekwaamheid
- Code 95

Wegcode en aanrijdingsformulier
Rij-rusttijden en digitale tachograaf
Ladingszekering
CRM en rij-rusttijden
CRM en digitale tachograaf
CRM en aanrijdingsformulier
Noodsituaties en EHBO
Preventie van ongevallen
Ecodrive

Chauffeursopleidingen

 

BBS – Schadepreventie
Eco Drive
Autolaadkraan

Opleidingen interne transportmiddelen

Electrische transpallet
Reachtruck

Meer informatie over ons opleidingsaanbod?