Vind uw toekomstige job of werknemer in Antwerpen!

Antwerpen is de plek bij uitstek voor transport en logistiek, met de tweede grootste haven van Europa, is de Port of Antwerp een echte wereldspeler. Door de haven en de grote haven en niet havengerelateerde multinationals is er een groot aanbod aan vacatures in en rond Antwerpen.

Bij TopSkills kan u rekenen op jarenlange ervaring en expertise. In ons prachtige rekruteringskantoor in Antwerpen zitten gedreven specialisten die de markt in Antwerpen door en door kennen. Wij kunnen voor u in de volledige regio van Antwerpen, de juiste kandidaten voor uw vacatures vinden. TopSkills biedt een antwoord op al uw vragen en uitdagingen, uw partner voor een samenwerking van lange duur!

Je kan ons hier vinden

TopSkills Recruitment is de specialist in uitzendarbeid voor productie, transport en logistieke functies. Wij bieden onze opdrachtgevers de mogelijkheid om zowel via uitzendarbeid als de hogere profielen via werving en selectie aan te werven. Op deze manier bieden wij een one-stop-shop voor het gehele rekruteringsproces, een verlengstuk voor uw HR-afdeling.