Op zoek naar een job? Op zoek naar een werknemer? In Doornik vindt u de geschikte job en kandidaat!

Op de grens met Frankrijk ligt het mooie Doornik, waar TopSkills een gevestigde waarde is in het transport en logistieke recruitment. Met een geweldige verbinding naar Frankrijk is de transport en logistieke sector hier altijd aan het bloeien. Door de vele logistieke en transportbedrijven gemengd met de geweldige connecties van TopSkills wordt er gezorgd voor vacatures voor iedereen.

Bent u op zoek naar werknemers in de regio van Doornik? Ook daar helpen de gedreven specialisten van TopSkills u graag mee verder. Als een hecht team gaan wij per project op zoek naar de juiste kandidaten. De match tussen kandidaat en opdrachtgever vinden wij cruciaal. Bovendien staan wij altijd voor u klaar met oplossingen op elk niveau.

Je kan ons hier vinden

TopSkills Recruitment is de specialist in uitzendarbeid voor productie, transport en logistieke functies. Wij bieden onze opdrachtgevers de mogelijkheid om zowel via uitzendarbeid als de hogere profielen via werving en selectie aan te werven. Op deze manier bieden wij een one-stop-shop voor het gehele rekruteringsproces, een verlengstuk voor uw HR-afdeling.