Opdrachtgevers

Als opdrachtgever is het vaak moeilijk om goede kandidaten te vinden op elk niveau. Net dat verschil maakt TopSkills Recruitment anders. Wij zoeken binnen de nichemarkt van transport en logistiek naar de manager of arbeider die u nodig heeft. Door onze jarenlange expertise kunnen wij u ontzorgen door te zoeken binnen ons uitgebreide netwerk. Niets zo gemakkelijk toch?

  • Als u op zoekt bent naar de ideale kandidaat voor een job, dan begint alles uiteraard bij een eerste kennismaking.
  • In gestructureerde interviews toetsen wij de geschiktheid van de kandidaat voor de functie. Hierbij kijken wij naar kennis, ervaring, aanpak, persoonlijkheid en match met uw bedrijfscultuur.
  • Wij gaan dan dieper in op de vragen wie u zoekt, over welke eigenschappen de kandidaat zeker dient te beschikken en wat uw verwachtingen zijn.
  • Wij helpen u uiteraard bij het interviewproces zodat zowel u als de kandidaat de juiste keuze kunnen maken.
  • Daarna gaan wij binnen onze uitgebreide database op zoek naar de geschikte profielen of zetten wij een executive search voor u op.
  • Zodra onze kandidaat is opgestart, doen we een follow-up om zeker te zijn dat alles goed verloopt.

Waarom kiezen voor TopSkills Recruitment?

Match tussen jouw bedrijf en de kandidaat
We zorgen voor een echte match tussen jouw bedrijf en de kandidaat. We brengen het profiel, vaardigheden en eigenschappen van de kandidaten grondig in kaart met een persoonlijk diepte-interview, en vergelijken dit met jouw verwachtingen voor het profiel.

Meedenken over het hele recruitmentproces
We zijn niet enkel gefixeerd op het invullen van vacatures, maar denken bedrijfsbreed mee over het hele recruitmentproces.

Consultants met eigen expertise
Alle medewerkers bij TopSkills Recruitment hebben hun eigen specialiteit. Je krijgt dus niet één consultant die verantwoordelijk is voor het hele project, maar een heel team dat op een dynamische manier samenwerkt volgens hun eigen specialisatie.

Specifieke kennis en een uitgebreid netwerk
Door ons te specialiseren in transport en logistiek, hebben we doorheen de jaren een specifieke kennis en uitgebreid netwerk opgebouwd. 

Complete ontzorging
Onze expertise in combinatie met een persoonlijke en klantgerichte aanpak vormen de basis voor een succesvol resultaat. TopSkills Recruitment streeft naar een langdurige samenwerking waarbij het ontzorgen van onze opdrachtgever centraal staat.

Interesse gekregen om met TopSkills Recruitment in zee te gaan?

Neem dan vandaag nog contact op en wij helpen uw bedrijf graag met groeien.
Wij gaan voor niets minder dan de juiste kandidaat bij de juiste opdrachtgever!