Over Ons

Wie zijn wij

TopSkills Recruitment is de werving en selectie specialist in productie, transport- en logistiekgerelateerde functies vanaf operations, middelmanagement en hoger. Wij bieden onze opdrachtgevers de mogelijkheid om zowel via uitzendarbeid als de hogere profielen via werving en selectie aan te werven. Op deze manier bieden wij een one-stop-shop voor het gehele rekruteringsproces, een verlengstuk voor uw HR-afdeling.

Onze ervaring en ons uitgebreide netwerk zijn de basis voor de perfecte match tussen onze opdrachtgevers en kandidaten. Met deze unieke achtergrond kunnen wij de vereiste persoonlijke eigenschappen en de vakinhoudelijke aspecten perfect invullen.

Onze expertise in combinatie met een persoonlijke en klantgerichte aanpak vormen de basis voor een succesvol resultaat. TopSkills Recruitment streeft naar een langdurige samenwerking waarbij onze opdrachtgever centraal staat en op basis daarvan maatwerk met toegevoegde waarde kunnen leveren.

Onze kernwaarden

S

Simplicity

K

Knowledge

I

Integrity

L

Loyality

L

Learning

S

Satisfaction

Rekruteren met een missie

TopSkills wil een partner zijn die langetermijnrelaties met klanten en leveranciers wil opbouwen én onderhouden.

Middels maatwerk willen we vanuit een one-stop-shop oplossing toegevoegde waarde creëren voor onze klanten.

Vanuit deze filosofie streeft TopSkills ernaar om op een gecontroleerde wijze samen met haar partners kwantitatief en kwalitatief te groeien.