Over Ons

Wie zijn wij

Topskills Recruitment, uw partner in recruitment! Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij het ideale aanspreekpunt voor zowel kandidaten als opdrachtgevers in de transport- en logistieke sector. Wij leggen onze focus op een lange-termijnsamenwerking en onderscheiden ons dan ook met onze persoonlijke en klantgerichte aanpak. Wij bieden zowel werving & selectie, als uitzendarbeid aan. Topskills Recruitment is de specialist in het vinden van oplossingen voor uw bedrijf, zowel voor managementprofielen als operationele functies.

Rekruteren met een visie

Waarom kiezen voor Topskills Recruitment? Omdat wij het enorm belangrijk vinden dat er echt een match is tussen bedrijf en kandidaat. Het beste uit iemand naar boven halen door aan de slag te gaan met zijn of haar “skills”, is dan ook onze missie!

In eerste instantie gaan we kijken naar de competenties van de kandidaat, maar daar blijft het niet bij. Wij verifiëren ook of de cultuur van een bedrijf past bij zijn of haar profiel. We kiezen vastberaden voor het totaalpakket en zo komen we steeds tot het beste resultaat.