06sep

Kristof Van Lommel

Topskills slaagt er steeds in de juiste logistieke profielen te vinden binnen een uitdagende markt in een uitdagende regio. Hun aanpak & expertise maakt dat zij een unieke partner zijn, die de groei van TDL dagelijks mee faciliteren. Nu Topskills zich diversifieerd met het aanbieden van opleidingen, ontzorgen ze ons maximaal en kunnen wij ons volop concentreren op onze klanten.

01sep

Gilles Smeyers

Met de heropstart van de horeca sector ontstonden er binnen onze organisatie dringende rekruteringsnoodzaken.
Door de snelle en flexibele acties van Topskills hebben wij snel kunnen schakelen, om zo onze klanten de juiste dienstverlening te kunnen geven.
Omwille van hun expertise binnen logistiek kennen ze de arbeidsmarkt door en door, zodat met hun bijkomend advies ook knelpuntvacatures ingevuld geraken.

01sep

Gerry Vanhoonacker

Twee jaar geleden besloten we om met TopSkills een exclusief partnership af te sluiten. TopSkills voelt als logistieke supervisor provider perfect onze behoeften aan en speelt hier steeds op proactieve wijze op in. Ondanks een bijzondere moeilijke arbeidsmarkt slaagt TopSkills erin om TDL op nationaal vlak te voorzien van de nodige gekwalificeerde medewerkers. Voor ons betekent de samenwerking met TopSkills een grote meerwaarde, een absolute aanrader voor iedere logistieke speler.