Werving & Selectie

Bij de start van onze samenwerking gaan we met je in gesprek over jouw noden en het profiel dat je zoekt. Maar denk nu niet dat we gewoon braaf in onze stoel zitten en alleen maar jaknikken, want daar heb je het mis. Bij TopSkills Recruitment denken we met je mee en vullen we jouw vraag aan met onze expertise en advies. Zo weten we vanaf het begin perfect welk profiel we zoeken. Met die informatie onder de arm, zetten we een gepersonaliseerde zoekstrategie op.

Search in verschillende kanalen

  • We voeren een search in ons eigen netwerk en database (die dagelijks aangroeit met nieuwe kandidaten).
  • Dit vullen we aan met een direct search via diverse kanalen

Kandidaat gevonden?

Wanneer we geschikte kandidaten gevonden hebben, doorlopen we ook het wervingsproces met een uitgebreid diepte-interview met de kandidaten. We stellen een shortlist samen van de topkandidaten, die we tot slot aan jou voorleggen.

Deze werkwijze stelt ons in staat jou volledig te ontzorgen. Dankzij de diepgaande bespreking bij de start en een persoonlijke communicatie, kunnen we er ook nog voor zorgen dat het eindresultaat perfect aansluit bij jouw verwachtingen.

TopSkills Recruitment is de specialist in werving en selectie voor productie, transport en logistieke functies vanaf operations, middelmanagement en hoger. Wij bieden onze opdrachtgevers de mogelijkheid om zowel via uitzendarbeid als de hogere profielen via werving en selectie aan te werven. Op deze manier bieden wij een one-stop-shop voor het gehele rekruteringsproces, een verlengstuk voor uw HR-afdeling.

Waarom kiezen voor TopSkills Recruitment?

Match tussen jouw bedrijf en de kandidaat
We zorgen voor een echte match tussen jouw bedrijf en de kandidaat. We brengen het profiel, vaardigheden en eigenschappen van de kandidaten grondig in kaart met een persoonlijk diepte-interview, en vergelijken dit met jouw verwachtingen voor het profiel.

Bedrijfsbreed meedenken over het hele recruitmentproces
We zijn niet enkel gefixeerd op het invullen van vacatures, maar denken bedrijfsbreed mee over het hele recruitmentproces.

Meerdere consultants
Alle medewerkers bij TopSkills Recruitment hebben hun eigen specialiteit. Je krijgt dus niet één consultant die verantwoordelijk is voor het hele project, maar een heel team dat op een dynamische manier samenwerkt volgens hun eigen specialisatie.

Specifieke kennis en een uitgebreid netwerk
Door ons te specialiseren in transport en logistiek, hebben we doorheen de jaren een specifieke kennis en uitgebreid netwerk opgebouwd. 

Complete ontzorging
Onze expertise in combinatie met een persoonlijke en klantgerichte aanpak vormen de basis voor een succesvol resultaat. TopSkills Recruitment streeft naar een langdurige samenwerking waarbij het ontzorgen van onze opdrachtgever centraal staat.