KANDIDATEN MATCHEN MET BEDRIJVEN

Vind hier jouw
droomjob

Een job die bij je past, zorgt ervoor dat je gelukkig bent in het leven. Je voelt je goed, en dat merkt je omgeving ook. Dat beseffen we bij TopSkills Recruitment maar al te goed. Daarom is het onze missie om mensen zoals jij te helpen tijdens die moeilijke zoektocht naar een nieuwe uitdaging en een gelukkig leven.

Focus op jouw sterktes en capaciteiten

Bij TopSkills Recruitment denken we vanuit jouw sterktes en capaciteiten. We zetten het werkplezier en geluk van onze kandidaten op de eerste plaats.

Perfecte match

Alle medewerkers bij TopSkills Recruitment hebben hun eigen specialiteit. Je komt dus gegarandeerd bij iemand terecht die in staat is jouw situatie en achtergrond te begrijpen.

Uitgebreid netwerk

Door ons te specialiseren in transport en logistiek, hebben we doorheen de jaren een specifieke kennis en uitgebreid netwerk opgebouwd. Hierdoor werken we niet enkel snel en efficiënt, maar vinden we ook unieke kansen voor onze kandidaten.

Zin gekregen om via TopSkills Recruitment aan de slag te gaan?

Wij vinden jouw droomjob!

ONZE AANPAK

Hoe TopSkills dat voor elkaar krijgt?

Kennismaking

We willen je leren kennen! Tijdens onze eerste kennismaking luisteren we naar jouw verhaal. Je ervaring, interesses en waar je naartoe wil.

Persoonlijke assessment

Met een persoonlijke assessment brengen we in kaart wie je bent, wat je sterktes zijn en in welke job jij gelukkig kan worden.

Vacatures

We zoeken vacatures die bij je passen en helpen je bij de keuze. Heb je je oog ergens op laten vallen? Dan zetten wij alles op alles om ervoor te zorgen dat je de job krijgt: we ondersteunen je bij de sollicitatie, de bespreking van salaris en het papierwerk.

Opvolging

Word je aangenomen? Zelfs dan laten we je niet aan je lot over. We volgen je verder op, zodat we er zeker van zijn dat je gelukkig bent in je nieuwe job en onze samenwerking geslaagd is.

ONZE TESTIMONIALS

Wat werknemers zeggen
over TopSkills

Een job die bij je past, zorgt ervoor dat je gelukkig bent in het leven. Je voelt je goed, en dat merkt je omgeving ook. Dat beseffen we bij TopSkills Recruitment maar al te goed.

Kandidaten