Uitzendarbeid

Soms heb je als kandidaat nood aan meer snelheid. Of heb je als opdrachtgever niet de tijd of middelen om een heel selectieproces in gang te zetten, omdat je in een groeiproces zit, of eerst wil aftasten of je nieuwe medewerker wel past in je bedrijfsfilosofie. In zo’n gevallen is uitzendarbeid dé oplossing.

Communicatie en persoonlijke aanpak

Veel werkgevers zijn bang dat uitzendarbeid hen de verkeerde werkkrachten oplevert. En dat begrijpen we bij TopSkills Recruitment. Daarom dragen we communicatie en een persoonlijke aanpak hoog in het vaandel en is het ons doel om onze klanten te ontzorgen. Als opdrachtgever bespaar je zo geld, tijd en een heel pak risico’s.

Hoe wij zorgen voor de juiste mensen op de juiste plaats

Wanneer je samenwerkt met een gespecialiseerd uitzendbureau zoals TopSkills Recruitment, ben je zeker dat je consultants verstand hebben van de sector. Maar bij TopSkills Recruitment gaan we nog een stapje verder. Alvorens we een uitzendkracht aan jouw bedrijf toevertrouwen, hebben we heel wat stappen doorlopen om ervoor te zorgen dat er een perfecte match is met jouw bedrijf.

1
Kennismaking

Eerst en vooral organiseren we bij de start van onze samenwerking een diepgaande kennismaking, waarin we jouw organisatie, de bedrijfscultuur en jouw persoonlijke verwachtingen bespreken. Zo weten we dus op voorhand al welk type kandidaat we zoeken.

2
Screening

Daarnaast houden we ook een grondige screening van de kandidaat zelf. In een persoonlijke assessment brengen we in kaart wie deze kandidaat is, wat zijn of haar sterktes en eigenschappen zijn en in welk type job deze persoon het best tot zijn recht komt.

3
Voorstel kandidaten

Zo hebben we dus langs beide kanten voldoende informatie verzameld om te kunnen besluiten of er een match is tussen jouw bedrijf en de kandidaat. Pas dan gaan we over tot de voorstelling van de kandidaat.

TopSkills Recruitment is de specialist in uitzendarbeid voor productie, transport en logistieke functies. Wij bieden onze opdrachtgevers de mogelijkheid om zowel via uitzendarbeid als de hogere profielen via werving en selectie aan te werven. Op deze manier bieden wij een one-stop-shop voor het gehele rekruteringsproces, een verlengstuk voor uw HR-afdeling.