EXPERT IN WERVING EN SELECTIE

Op maat van
uw noden

Bij de start van onze samenwerking gaan we met je in gesprek over jouw noden en het profiel dat je zoekt. Maar denk nu niet dat we gewoon braaf in onze stoel zitten en alleen maar jaknikken, want daar heb je het mis. Bij TopSkills Recruitment denken we met je mee en vullen we jouw vraag aan met onze expertise en advies. Zo weten we vanaf het begin perfect welk profiel we zoeken. Met die informatie onder de arm, zetten we een gepersonaliseerde zoekstrategie op.

Wij doen het hele wervingsproces

Wanneer we geschikte kandidaten gevonden hebben, doorlopen we ook het wervingsproces met een uitgebreid diepte-interview met de kandidaten. We stellen een shortlist samen van de topkandidaten, die we tot slot aan jou voorleggen.

Wij ontzorgen u

Deze werkwijze stelt ons in staat jou volledig te ontzorgen. Dankzij de diepgaande bespreking bij de start en een persoonlijke communicatie, kunnen we er ook nog voor zorgen dat het eindresultaat perfect aansluit bij jouw verwachtingen.
shutterstock_719930293

ONZE EXPERTISE

Waarom kiezen voorTopSkills

Enkel de geknipte personen. Wij zoeken in ons eigen netwerk en database die dagelijks aangroeit met nieuwe kandidaten. Dit vullen we aan met een direct search via diverse kanalen.
  • Match tussen uw bedrijf en de kandidaat
  • Bedrijfsbreed meedenken over het hele recruitmentproces
  • Meerdere consultants
  • Specifieke kennis en een uitgebreid netwerk
  • Complete ontzorging

Meer weten over werving en selectie?

info@topskills.be

ONZE AANPAK

De meerwaarde vanTopSkills

Match tussen jouw bedrijf en de kandidaat

We zorgen voor een echte match tussen jouw bedrijf en de kandidaat. We brengen het profiel, vaardigheden en eigenschappen van de kandidaten grondig in kaart met een persoonlijk diepte-interview, en vergelijken dit met jouw verwachtingen voor het profiel.

Complete ontzorging

Expertise gekoppeld aan een persoonlijke en klantgerichte aanpak zorgt voor onze geslaagde aanpak. Wij streven naar een langdurige samenwerking waarbij de klant centraal staat.

Meerdere consultants

Alle medewerkers bij TopSkills Recruitment hebben hun eigen specialiteit. Je krijgt dus niet één consultant die verantwoordelijk is voor het hele project, maar een heel team dat op een dynamische manier samenwerkt volgens hun eigen specialisatie.

Specifieke kennis en een uitgebreid netwerk

Door ons te specialiseren in transport en logistiek, hebben we doorheen de jaren een specifieke kennis en uitgebreid netwerk opgebouwd.

Bedrijfsbreed meedenken over het hele recruitmentproces

We zijn niet enkel gefixeerd op het invullen van vacatures, maar denken bedrijfsbreed mee over het hele recruitmentproces.

Enkel de geknipte personen

Wij zoeken in ons eigen netwerk en database die dagelijks aangroeit met nieuwe kandidaten. Dit vullen we aan met een direct search via diverse kanalen.

ONZE TESTIMONIALS

Wat bedrijven zeggen
over TopSkills

Vanaf de start van onze samenwerking gaan we met je in gesprek over jouw noden en het profiel dat je zoekt. Want bij TopSkills Recruitment denken we met je mee en vullen we jouw vraag aan met onze expertise en advies.

Werving en selectie